, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

“Μπροστά στην καρέκλα και στη μάσα η ιδεολογία πήγε περίπατο”

«Με τη φράση του Αλέξη Τσίπρα “κυκλοφορώ στην Αθήνα και βλέπω χαρούμενα πρόσωπα”, δεν ξέρω πόσοι άντεξαν να μην σπάσουν την τηλεόραση», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Alpha και πρόσθεσε «παρόμοιος ψεύτης στο Μαξίμου δεν έχει υπάρξει».
«Οι επικοινωνιολόγοι του κ. Τσίπρα δεν έπρεπε να τον αφήσουν να βγει», είπε χαρακτηριστικά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο ραδιόφωνο του Alpha.
«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να φτιάξει ένα επιχείρημα. Είναι προφανώς ένα μεγάλο ψέμα. Και τον Σεπτέμβριο του 2015 για ένα παράλληλο πρόγραμμα μιλούσε. Ο κ. Τσίπρας τον Σεπτέμβριο του 2015 έκλεψε το αποτέλεσμα. Κορόιδεψε τους πολιτικούς αρχηγούς. Είναι ένας πολιτικός απατεώνας».
Εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία. Περνάνε τέλεια! Χαζοί είναι να φύγουνε; Μπροστά στην καρέκλα και στη μάσα η ιδεολογία πήγε περίπατο».
Για την αξιολόγηση είχα πει ότι «και την Ακρόπολη να τους ζητήσουν, θα τη δώσουν» ενώ για το ομόλογο είπε «δυστυχώς αποτύχανε. Έδωσαν μπόνους στους παλαιούς κατόχους».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.