, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Νέα διακοπή στη δίκη Κορκονέα για την υπόθεση του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Νέα διακοπή της δίκης απεφάνθη το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, με κατηγορούμενο τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.
Την αναβολή της δίκης ζήτησαν οι αυτεπάγγελτα ορισθέντες συνήγοροι, μετά την παραίτηση του Αλέξη Κούγια, από το Δικαστήριο τους κ.κ. Ανδρούλας και Καραφέρης, λόγω του ότι θέλουν περισσότερο χρόνο για να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας.
Η δίκη θα επαναληφθεί στις 25 Απριλίου με τον εισαγγελέα Εφετών κ. Β. Χανή να τονίζει, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, την ανάγκη να επιταχυνθούν χρονικά οι διαδικασίες έτσι ώστε να εξελιχθεί η εκδίκαση της υπόθεσης καθώς υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις. Κάλεσε μάλιστα όλες τις πλευρές να συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Με την ανακοίνωση της αναβολής και την έξοδο του κατηγορουμένου από το ΜΟΕ, αντιεξουσιαστές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Επ. Κορκονέα, ενώ μία μέρα πριν πραγματοποίησαν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας με πανό και συνθήματα κατά του κατηγορουμένου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.