, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νέα επίθεση με μαχαίρι στη Γερμανία – Ένας νεκρός

Μία ακόμα επίθεση σημειώθηκε σε ευρωπαϊκή πόλη. Αυτή τη φορά στόχος ήταν το Βούπερταλ της Γερμανίας, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλος ένας τραυματίστηκε.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για ένα ή περισσότερα άτομα. Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ο δράστης φέρεται να έχει ταμπουρωθεί σε ένα κτίριο, ενώ η αστυνομία τον έχει περικυκλώσει και διεξάγει επιχείρηση για τη σύλληψη ή την εξολόθρευση του.

Οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει αν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, το γεγονός ωστόσο ότι συνέβη με ελάχιστη χρονική διαφορά από την επίθεση στην πόλη Τούρκου της Φινλανδίας, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν, αλλά και την επομένη του μακελειού στο κέντρο της Βαρκελώνης, έχει προκαλέσει εύλογα ερωτηματικά στις ευρωπαϊκές αρχές και γενικό συναγερμό για περισσότερα χτυπήματα σε διάφορα σημεία της ηπείρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός από την επίθεση στο Βούπερταλ είναι ένας άνδρας ηλικίας 31 ετών, ενώ ο τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο είναι 25 ετών.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.