, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νίκη για τον ΠΑΟΚ, σωτηρία για τον Άρη

podosfairo_mpala_grasidi_193895498

Με πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών μπαίνει στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας. Τα γκολ για το «Δικέφαλο του Βορρά» σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Γεωργιάδης (68′) και Κατσουράνης (80′). 

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Χριστόπουλου οι οποίοι μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά στους Θεσσαλονικείς. Παρόλα αυτά η σεζόν για αυτούς θεωρείται εξαιρετικά πετυχημένη αφού κέρδισαν την είσοδό τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. 
 
Ενώ, η αναμέτρηση της Skoda Ξάνθη με τον Άρη στα Πηγάδια, για την 30η και τελευτάια αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα. 

 
Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου επιστρέφει με χαμόγελα στη Θεσσαλονίκη καθώς η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο με 1-0 στο Περιστέρι, κάτι που σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν στη μεγάλη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας, ολοκληρώνοντας μία κάκιστη σεζόν. 
 
Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι, παρά τον πολύ καλό δεύτερο γύρο που πραγματοποίησαν, δεν κατάφεραν να κερδίσουν την είσοδό τους στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.