, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Ναι» σε Εξεταστική Επιτροπή για την υγεία από ΝΔ, Ποτάμι και Δημοκρατική Συμπαράταξη

Ευπρόσδεκτη, χαρακτήρισε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, την πρόταση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.
«Η κυβέρνηση -που πεισματικά αρνείται να κάνουμε εξεταστική για το πρώτο εξάμηνο του 2015 και τα capital controls- προανήγγειλε εξεταστική για την Υγεία. Εξαιρετικά ευπρόσδεκτη. Να διερευνηθούν όλα – φυσικά μέχρι σήμερα. Για να ξέρει ο ελληνικός λαός με απόλυτη διαφάνεια πώς διαχειριζόμαστε τα χρήματά του. Εκεί θα δούμε πολλά για την «πρώτη φορά Αριστερά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη, από την πλευρά της, συμφωνεί με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία. Όπως αναφέρει η αρμόδια βουλευτής, Εύη Χριστοφιλοπούλου με δήλωσή της «η κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι θα εξεταστούν και τα πεπραγμένα του κ. Πολάκη ιδίως για το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη μη τιμολόγηση των φαρμάκων το 2015 όπως αναφέρει η σχετική αναφορά που έχει κατατεθεί στη Δικαιοσύνη».
Η ίδια υπογραμμίζει: «Με καμία επιχείρηση σκανδαλολογίας δεν μπορεί να καλύψει τη διάλυση που έχει φέρει στο σύστημα υγείας. Ο κ. Τσίπρας με τα ψέματα και τις αυταπάτες του βλάπτει σοβαρά την υγεία».
Από την πλευρά του και ο Σταύρος Θεοδωράκης αποδέχεται την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, ο οποίος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει: «Εξεταστική και για την υγεία. Συμφωνούμε και έχουμε πολλά να πούμε. Αν και για τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όλα αυτά είναι αντίμετρα για να περάσουν τα μέτρα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.