, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

"Να μας εξηγήσει η Δούρου γιατί έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη για τα αντιπλημμυρικά''

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πυρά κατά της περιφειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου, αναφορικά με τις παραλείψεις της όσον αφορά τα αντιπλημμυρικά έργα στη Δυτική Αττική εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.
«Η Δούρου να μας εξηγήσει γιατί έκρυψε στο συρτάρι τη μελέτη εφόσον εκλέχτηκε με σημαία τα αντιπλημμυρικά έργα» είπε ο κ. Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μιλώντας για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα.
Στο επιχείρημα της κα. Δούρου είναι ότι την μελέτη «πάγωσε» ο δασάρχης ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε δηκτικά: «τελικά την Ελλάδα την κυβερνά ο δασάρχης; Τα ίδια μας έλεγαν και για το Ελληνικό. Αν είναι να τον πάμε στο Μαξίμου να τελειώνουμε. Αυτά είναι αστεία πράγματα».
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έστρεψε τα βέλη του, επίσης, και στον πρωθυπουργός, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «έχω δει πρωθυπουργούς να επιστρέφουν από το εξωτερικό όταν στη χώρα τους συμβαίνει μια εθνική τραγωδία. Πρωθυπουργό να πηγαίνει για 10 λεπτά στο σημείο επειδή είναι ο δρόμος του προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και στη συνέχεια να παίρνει το αεροπλάνο για το Γκέτεμποργκ ενώ έχει συμβεί τραγωδία στον τόπο του, δεν έχω ξαναδεί».
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.