, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Να περάσουμε το μήνυμα της ΝΔ στους πολίτες που θέλουν ελπίδα»

Η ΝΔ αποτελεί σήμερα πολιτική δύναμη αναφοράς για το μέλλον και πόλο ελπίδας για τη Ελλάδα, τη μόνη αξιόπιστη εναλλακτική λύση, τόνισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στον Βασίλη Κικίλια.
Ο κ. Κουμουτσάκος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο για την θέση του εκπροσώπου Τύπου που του ανέθεσε στην αρχή της προεδρίας του, όσο και για την θέση του υπεύθυνου του τομέα Εξωτερικών που του εμπιστεύεται τώρα. Ευχαρίστησε επίσης τον διευθυντή του γραφείου Τύπου Μακάριο Λαζαρίδη, όπως και το υπόλοιπο επικοινωνιακό επιτελείο για τη συνεργασία που είχαν.
Ο Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο του κόμματος για την θέση του εκπροσώπου που του εμπιστεύθηκε. «Στόχος μας δεν είναι μόνο η απάντηση στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, αλλά η επικοινωνία μέσω των δημοσιογράφων και των Μέσων Ενημέρωσης, με την κοινωνία. Σκοπός είναι να περάσουμε το μήνυμά μας στις κοινωνικές μάζες που διψούν για ελπίδα. Η νέα ελπίδα είναι η αλήθεια και αυτό θα υπηρετήσουμε».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.