, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νεκρός στο Μιλάνο ο ύποπτος για την επίθεση στο Βερολίνο

Ο  Άνις Άμρι ο Τυνήσιος ύποπτος για την επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου σκοτώθηκε τα ξημερώματα στο Μιλάνο κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία. Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι ο νεκρός είναι “χωρίς αμφιβολία” ο Τυνήσιος ύποπτος.
Νωρίτερα αστυνομική πηγή είχε αναφέρει ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα του άνδρα που σκοτώθηκε στο Μιλάνο αποδεικνύουν ότι πρόκειται για τον Άνις Αμρί.
Η ιταλική αστυνομία είχε πληροφορίες ότι ο δράστης της επίθεσης με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου βρισκόταν σε προάστιο του Μιλάνου. Ο ύποπτος ο οποίος ήταν πεζός κλήθηκε από την αστυνομία να σταματήσει για έλεγχο ρουτίνας στην πλατεία I Maggio στην περιοχή Sesto S.Giovanni, γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Τράβηξε όπλο και πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με πυροβολισμούς τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Ο ύποπτος τραυμάτισε έναν αστυνομικό. Οι γερμανικές αρχές βρίσκονται σε επαφή με τους ιταλούς συναδέλφους του, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής εισαγγελίας της Γερμανίας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.