, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νικητής ο Πανθρακικός

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Πανθρακικός, επικρατώντας 3-0 του Λεβαδειακού στον αγώνα που έριξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκας. Οι Παπαδόπουλος (11′ πεν.), Λαδάκης (44′) και Βιγιαρέχο (93′) πέτυχαν τα γκολ των νικητών, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες από το 37ο λεπτό, λόγω αποβολής του τερματοφύλακά τους, Δημήτρη Κυριακίδη.

Ο,τι μπορούσε να… στραβώσει στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, στράβωσε! Πριν καλά – καλά συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μουλόπουλου από την προσπάθεια του Μπαϊκάρα.

Το πέναλτι καταλογίστηκε ορθώς και εκτελέστηκε εύστοχα (0-1) από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στο 11′. Ο ίδιος παίκτης στο 37′ πρόλαβε την έξοδο του Κυριακίδη, ο οποίος τον ανέτρεψε μακριά από την περιοχή, αλλά σε προφανή θέση για γκολ.

Αποβολή για τον γκολκίπερ των Βοιωτών, που σα να μην έφταναν όλα αυτά, δέχθηκαν δεύτερο γκολ πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Από σέντρα του Βαϊρουά, ο Λαδάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά στο 44′.

Με παίκτη παραπάνω και προβάδισμα δύο τερμάτων, ο Πανθρακικός έκανε το αυτονόητο. Άφησε χώρους στους γηπεδούχους, οι οποίοι δοκίμασαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι με κάποια καλά μακρινά σουτ του Μαχαίρα και του Ζησόπουλου.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (93′)και μετά απο μια φάση διαρκείας ο Βιγιαρέχο διαμόρφωσε το τελικό 3-0 που χάρισε στην ομάδα της Κομοτηνής τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Πηγή:in.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.