, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νοτοπούλου- Τσαρουχά: Από… μακριά κι αγαπημένες!

Όλο και πιο… τυπικές είναι, όπως μαθαίνουμε οι σχέσεις των δυο πρώτων κυριών του Διοικητηρίου. Αναφερόμαστε στην υφυπουργό Εσωτερικών Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και την διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου.
Το τελευταίο διάστημα και ενώ στη δημόσια συζήτηση τίθεται το ζήτημα της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (βλέπε συνεντεύξεις Φίλη που θέλει συνεργασία Κουμουνδούρου με το ΠΑΣΟΚ) Τσαρουχά και Νοτοπούλου αποφεύγουν διακριτικά πάντα η μια την άλλη. Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι όταν ρωτά κανείς την πρώτη για το τι κάνει η δεύτερη λαμβάνει απάντηση: «Ρωτήστε τη» και αντίστροφα! Γνωρίζουμε επίσης ότι πρόσφατα η κ. Τσαρουχά και το επιτελείο της διοργάνωναν συζήτηση με καλεσμένους συνεργάτες του πρωθυπουργικού γραφείου της… Αθήνας στην οποία θα παρευρίσκονταν και συνεργάτες του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης. Η σύσκεψη… αναβλήθηκε, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.