, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ν.Δ.: Κομματικά παιχνίδια ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος των μαθητών

ND

Τη θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενθαρρύνει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των καθηγητών διατυπώνει η Ν.Δ. με αφορμή δηλώσεις στελεχών του για τις διεκδικήσεις της ΟΛΜΕ. «Για μία ακόμη φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση και συμπληρώνεται πως «ενθαρρύνοντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις των καθηγητών, την ώρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, παίζει κομματικά παιχνίδια σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων μαθητών και των οικογενειών τους».

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, η αξιωματική αντιπολίτευση στρέφεται ευθέως, ανεύθυνα και αδίστακτα εναντίον του κοινωνικού συνόλου». «Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι υπόλογοι σε όλον τον Ελληνικό λαό, εάν επιμείνουν σε ακρότητες», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Άμεσα ήρθε η απάντηση από την Κουμουνδούρου που υποστηρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία για μια ακόμα φορά παίζει «άθλια μικροπολιτικά παιχνίδια με τις αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας». Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός πρώτα απαξιώνουν με την ακραία τους πολιτική την παιδεία, και τώρα εκβιάζουν την εκπαιδευτική κοινότητα ενόψει των εξετάσεων».

«Είναι στο χέρι της κυβέρνησης να παγώσει τώρα τις αποφάσεις της και να ξεκινήσει διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα πάνω στα πραγματικά προβλήματα του σχολείου, μετά τη διεξαγωγή των εξετάσεων», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.