, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ξεπουλάνε ακίνητα Τραϊανός και Γωγώ


Πωλητήριο στα ακίνητα που διαθέτουν στη Βόρεια Ελλάδα έχουν βάλει ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τρία ακίνητα, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στη Φούρκα, καθώς και δύο καταστήματα στην περιοχή της Περαίας, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο περιοδικό «Λοιπόν».
Όσον αφορά το εξοχικό, πρόκειται  για ένα μεγάλο οίκημα που βρίσκεται στη  Φούρκα, το οποίο αποφάσισαν να αποχωριστούν έναντι αντιτίμου 300.000 ευρώ, ποσό που θεωρείται μικρό για την περιοχή, καθώς αντίστοιχα ακίνητα στην περιοχή πωλούνται έναντι 500.000 ευρώ.
«Τελευταία δεν το επισκέπτονταν αρκετά συχνά. Προτιμούν περισσότερο τους νησιωτικούς προορισμούς κι έτσι σε συνδυασμό και με τα «χαράτσια» αποφάσισαν να το πουλήσουν» εκμυστηρεύτηκε πρόσωπο που γνωρίζει το ζευγάρι.
Γωγώ και Τραϊανός είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν άμεσα τα ακίνητα, εάν πιάσουν τις τιμές που θέλουν. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν σταματά να επενδύει σε ακίνητα, καθώς πριν από μερικούς μήνες έχει ξεκινήσει τις εργασίες για την κατασκευή ενός οικολογικού σπιτιού στο Μεσολόγγι.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.