, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ξυλοκόπησαν φοιτητή επειδή νόμιμα αρνήθηκε να πληρώσει…

foithths komotiniΑρνήθηκαν να πληρώσουν όταν ο σερβιτόρος δεν τους έφερε την απόδειξη για το λογαριασμό, κάνοντας χρήση της σχετικής διάταξης, και έφυγαν από το κατάστημα. Λίγη ώρα αργότερα όμως χρειάστηκε η μεταφορά ενός 20χρονου φοιτητή στο νοσοκομείο. Ο λόγος για τον Γιάννη Γκερέκο και την παρέα του που διασκέδαζε το βράδυ της Παρασκευής στο κατάστημα Avant Garde στην Κομοτηνή. 

Φεύγοντας η παρέα των φοιτητών από το κατάστημα και διασχίζοντας την πλατεία διαπίστωσαν ότι ο σερβιτόρος του καταστήματος μαζί με έναν άλλο άνδρα τους πλησίαζαν και μάλιστα όπως κατήγγειλε ο 20χρονος στο «Χ», ο σερβιτόρος φάνηκε να  υποδεικνύει την παρέα τους. Τότε τον πλησίασε ο άγνωστος και χωρίς καμία προειδοποίηση τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο.

  Ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε και όταν οι φίλοι του είδαν ότι αιμορραγεί αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της πόλης μας. Η περιπέτεια ωστόσο του φοιτητή δεν σταματά εδώ καθώς θα μεταφερθεί στην Αθήνα όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω κατάγματος στην κάτω γνάθο.

 

Από την πλευρά της η επιχείρηση με επιστολή της αναφέρει πως

«Εκ προοιμίου θέλουμε να δηλώσουμε ότι λυπούμαστε αφάνταστα για τον τραυματισμό του άτυχου φοιτητή, του ευχόμαστε ολόθερμα καλή, ταχεία και όσο το δυνατόν ανώδυνη ανάρρωση. Είναι γεγονός ότι μας εξέπληξε δυσάρεστα το ότι η επιχείρηση μας στα διάφορα δημοσιεύματα, φέρεται να έχει εμπλοκή στο συμβάν,  γεγονός το οποίο το διαψεύδουμε κατηγορηματικά καθώς ουδείς εκ των υπευθύνων της ή των υπαλλήλων της αντιλήφθηκε οτιδήποτε εντός του καταστήματος ή πλησίον αυτού. 

Το Avant Garde είναι γνωστό ότι λειτουργεί στο κέντρο της Κομοτηνής τα τελευταία 8 χρόνια αποτελώντας κατ’ εξοχήν  φοιτητικό στέκι και ουδέποτε έδωσε δικαίωμα για οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο, αντιθέτως σέβεται την πελατεία του, ιδιαίτερα τους φοιτητές της πόλης μας οι οποίοι μας τιμούν με την καθημερινή παρουσία τους για το λόγο αυτό πολλές φορές το μήνα διοργανώνουμε φοιτητικές βραδιές με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προσφέροντας δωρεάν ποτά, και γενικά διαμορφώνοντας ένα ευχάριστο κλίμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας εκφράζοντας τη ευγνωμοσύνη μας για τη στήριξη των φοιτητών στο κατάστημα μας. 

Αρκετές δε είναι οι φορές που προσφέρουμε διάφορες χορηγίες σε Συλλόγους φοιτητών. Είναι αδιανόητο λοιπόν και εκτός της φιλοσοφίας του καταστήματος να δημιουργούνται επεισόδια για ασήμαντες αφορμές, ιδιαίτερα δε αυτές που αφορούν οικονομικές διαφορές, όπως εν προκειμένω το αναφερόμενο στα πρόσφατα δημοσιεύματα ποσό των 8 €. 
Η διεύθυνση του καταστήματος δεν επιδοκιμάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές.   

Εκ της Διευθύνσεως του Avant Garde

Πηγή:xronos.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.