, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι Μαϊάμι Χίτς εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα του MBA

Με το δεξί μπήκαν στο παρκέ οι Μαϊάμι Χιτς, οι οποίοι νίκησαν στην πρεμιέρα του ΜBA τους Μπόστονς Σέλτικς με 120- 107.

Με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ να χαρίζουν στους οπαδούς θέαμα με το απίστευτο παιχνίδι τους, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι πρωταθλητές μπήκαν από την αρχή δυνατά και το τέλος του πρώτου 12λεπτου τους βρήκε να προηγούνται με 31-25.

Αξιοσημείωτο μάλιστα το γεγονός πως και στις τρεις πρώτες περιόδους πέτυχαν τους ίδιους πόντους.

Μόλις στο τρίτο 12λεπτο πήγαν να πλησιάσουν οι «Κέλτες» τους αντιπάλους τους, που βρίσκονταν σε θέση οδηγού από την αρχή του αγώνα, αφού τότε έφτασαν την διαφορά στους τέσσερις πόντους, με ένα σερί 11-2.

Ο περσινός MVP (Tζέιμς) του πρωταθλήματος ολοκλήρωσε το παιχνίδι 23 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ στους 29 σταμάτησε ο Ουέιντ.

Φυσικά πρόσωπο του αγώνα ήταν και ο Ρέι  Άλεν που αγωνίστηκε για πρώτη φορά εναντίον της πρώην ομάδας του και είχε 19 πόντους σε 30 λεπτά, όσους επίσης και ο Κρις Μπος.

Από πλευράς Σέλτικς, ο Πιρς με 23 πόντους, βρήκε βοήθειες στο σκοράρισμα μόνο από τους Ρόντο (20π, 7 ρ., 13 ασ.) και Μπας (15 π., 11 ρ.), γεγονός που σε σημαντικό βαθμό στοίχισε και την ήττα στην ομάδα της Βοστώνης.

 

Πηγή: www.gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.