, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά καταγράφει στην KARFITSA τις αστρολογικές προβλέψεις κάθε ζωδίου για την καινούργια εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα.
Ειδικότερα:
ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής από σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, σηματοδοτώντας κινήσεις που θα ευνοήσουν την καριέρα σας. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σας ωθήσει να συμμετάσχετε σε μια συλλογική προσπάθεια. Οι φιλίες περνούν σε μια κρίσιμη περίοδο.
ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να έχετε εντάσεις ή συγκρούσεις στη δουλειά σας, αλλά όλα αυτά θα αποδειχθεί ότι γίνονται για καλό σκοπό. Υπάρχουν, μάλιστα, θετικές προδιαγραφές για να πετύχετε μια σημαντική νίκη που δεν πιστεύατε. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω σας ανοίγει τον δρόμο για πνευματικές σας αναζητήσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω σας ωθεί στην τακτοποίηση οικονομικών, κυρίως, υποθέσεων. Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σάς κάνει πιο κοινωνικούς και μαχητικούς στον κύκλο των γνωριμιών σας. Διεκδικείτε και κερδίζετε την εύνοια σημαντικών ανθρώπων.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω αναμένεται να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σας. Ίσως, μάλιστα, να έχετε μια νέα γνωριμία, αρκετά ενδιαφέρουσα. Επιπλέον, ανοίγει τον δρόμο για επωφελείς συνεργασίες ή συμφωνίες. Βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο σάς καλεί να διεκδικήσετε καλύτερη αμοιβή στην εργασία σας.
ΛΕΩΝ
Ο Άρης στον Υδροχόο θα προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις με τους άλλους και κυρίως με τον σύντροφό σας. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω εγκαινιάζει μια περίοδο επαγγελματικών επαφών αλλά και λειτουργικών μεταβολών στο εργασιακό σας περιβάλλον.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης στον Υδροχόο σάς καθιστά αρκετά ενεργούς σε επαγγελματικά θέματα. Επιπλέον, αν στον χώρο της εργασίας σας προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις, καλό είναι να μη φτάσετε στα άκρα. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα ανοίξει έναν κύκλο επιμορφωτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.
ΖΥΓΟΣ
Η δυναμική όψη Δία – Άρη θα σας ωθήσει σε δραστικές πρωτοβουλίες. Τα καλά νέα, βέβαια, είναι ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τον χώρο σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω αναδεικνύει τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας και μέσα στο επόμενο διάστημα θα αναλάβετε πολλές υπευθυνότητες. Επιπλέον, θα αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σας, πάντα, όμως, για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Ο Άρης στον Υδροχόο σάς πιέζει αρκετά σε οικογενειακά θέματα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα φέρνει έντονα γεγονότα, σε οικονομικά κυρίως θέματα. Η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερω βελτιώνει τις προοπτικές σας στον οικονομικό τομέα, ορίζοντας το ξεκίνημα μιας σειράς επωφελών ρυθμίσεων. Η επικοινωνία σας, εξάλλου, θα βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας ορίζει την έναρξη μιας περιόδου διαπραγματεύσεων και συμφωνιών, σε κάθε επίπεδο. Επιπλέον, αναμένεται να αυξηθούν οι επαφές και οι  μετακινήσεις σας. Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την προσωπική σας ζωή, αφού θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης στο ζώδιό σας δίνει πολλή ενέργεια προς κάθε κατεύθυνση. Μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι με βιαστικά λόγια που θα πείτε πάνω στον εκνευρισμό σας ή και από χαρά. Οι άλλοι δεν θα μπουν στη διαδικασία να καλύψουν τα λάθη σας. Μάλλον θα προσπαθήσουν να σας κάνουν πιο απρόσεκτους, για προσωπικό τους όφελος.
ΙΧΘΥΕΣ
Θα δυναμώσει η θέλησή σας για μια συλλογική προσπάθεια, ενώ γενικότερα ξεκινά μια πιο «κοινωνική» περίοδος για σας. Ωστόσο, ο Άρης στον Υδροχόο εξακολουθεί να εφιστά την προσοχή σε αυτά που γίνονται και δεν λέγονται και τα οποία στην παρούσα φάση μπορεί ναεπηρεάσουν τη σχέση σας με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.