, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.
ΚΡΙΟΣ
Υπάρχουν άτομα στο πολύ κοντινό σας περιβάλλον για τα οποία πρέπει να κρατάτε τις επιφυλάξεις σας, αφού η εμπλοκή σας μαζί τους μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σας φέρει προ τετελεσμένων σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. Παράλληλα, η Σελήνη στο Λιοντάρι θα σας κάνει πιο μάχιμους όσον αφορά νέους στόχους.
ΤΑΥΡΟΣ
Ενδέχεται να συμβεί αυτό το διήμερο μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση, χωρίς, ωστόσο, να πρόκειται για κάτι που θα σας βλάψει ουσιαστικά. Απλώς μπορεί να χάσετε για λίγο τον ρυθμό σας. Παράλληλα, στα επαγγελματικά σας θα έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από παραλήψεις και λάθη άλλων. Μπορεί να σας φέρει αυτό το διήμερο μια είδηση πολύ σημαντική.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν γίνεται να πετύχετε αυτό που θέλετε χωρίς να κάνετε κάποιες ουσιαστικές παραχωρήσεις σε σχέση με την οικονομική σας ανεξαρτησία. Αν επιμείνετε σε μια λάθος πολιτική, μάλλον θα βγείτε χαμένοι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σας. Καλό είναι, όμως, να αξιολογήσετε τι αξίζει και τι όχι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη στον Λέοντα επηρεάζει τα οικονομικά σας και ίσως κατά τη διάρκεια του διημέρου να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα, που θα σας βάλουν σε ανησυχία. Ωστόσο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Παράλληλα, όμως, φαίνεται να βρίσκεστε προ διλήμματος, αφού, αν δεχτείτε συμβιβασμούς σε μια συνεργασία, κινδυνεύετε να είστε οι χαμένοι.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς καλεί να επιστρατεύσετε όλες τις δεξιότητές σας, αφού είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αρκετές έκτακτες καταστάσεις, οι οποίες θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σας. Ίσως νιώσετε συναισθηματική αστάθεια ή αβεβαιότητα. Η προσπάθειά σας να δρομολογήσετε κάτι προς το κοινό συμφέρον φαίνεται να σκοντάφτει σε ισχυρές αρνήσεις και το πρόβλημα είναι ότι πρακτικά δεν θα έρχεται τίποτα εύκολα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα νιώσετε συναισθηματική αστάθεια ή αγωνία. Θα προσπαθήσετε να κερδίσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία, αλλά μάλλον θα είναι δύσκολο να την κερδίσετε. Η Σελήνη αυτό το διήμερο σας καλεί να δείξετε την αξία σας απέναντι σε πολλές προκλήσεις. Είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε αρκετές έκτακτες καταστάσεις.
ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη στο Λιοντάρι σάς ζητά να κλείσετε ένα κεφάλαιο που αφορά στις φιλικές σας επαφές. Επιπλέον, δεν είναι διόλου σοφό να πορεύεστε με το άγχος μιας προβληματικής επαφής ή σχέσης, που το μόνο που σας δίνει είναι η αναστάτωση. Παράλληλα, θα πρέπει να περιμένετε ένα άτομο το οποίο μπορεί να συμβάλει θετικά στις υποθέσεις σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει τις φιλοδοξίες σας και την ανάγκη σας να επιβεβαιώσετε την υπεροχή σας. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες δυσκολίες, που έχουν να κάνουν κυρίως με την έλλειψη συνεννόησης ή τη διαφορά νοοτροπίας ανάμεσα σε σας και τα άτομα τα οποία σας περιτριγυρίζουν. Θα κληθείτε να πάρετε μια οριστική απόφαση σχετικά με ένα περιουσιακό ζήτημα, που έχει και νομικές προεκτάσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα συγγενικό σας πρόσωπο δεν είναι απόλυτα καθαρό μαζί σας και γι’ αυτόν τον λόγο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτές τις ημέρες. Για μια οικονομική συναλλαγή για την οποία πρέπει να αποφασίσετε καλό είναι να ζητήσετε βοήθεια από κάποιους, προκειμένου να έχετε οφέλη ή να αποχωρήσετε χωρίς να πάρετε ρίσκο. Η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα πολύ καλά νέα είναι ότι, αν επιμείνετε στις φιλοδοξίες σας, μπορείτε να λάμψετε, αφήνοντας πίσω σας τις μίζερες ημέρες του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά, ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας θέτει επί τάπητος ένα ηθικό ζήτημα σε σχέση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σας καλεί να επικεντρωθείτε στις πραγματικές σας ανάγκες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα καλά νέα είναι ότι, αν επιμείνετε στις φιλοδοξίες σας, μπορεί να ανέβετε κοινωνικά εκεί όπου επιθυμείτε, αφήνοντας πίσω σας τις μίζερες στιγμές του παρελθόντος. Από την άλλη πλευρά, όμως, η περίοδος αυτή θα δοκιμάσει τη σχέση σας με ένα αγαπημένο άτομο. Η Σελήνη στον Λέοντα σάς καλεί να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Φαίνεται πως παίζετε με τη φωτιά. Ωστόσο, θα υπάρξουν και καλά νέα: Αν επιμείνετε στους στόχους σας, θα πάτε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι στο παρελθόν. Από την άλλη πλευρά, ο Πλούτωνας σας κάνει ανήσυχους σε σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σας καλεί να επικεντρωθείτε στην εργασία σας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.