, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι νέες ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους…

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων. Περιπέτεια το κυρίαρχο στοιχείο της εβδομάδας, γι αυτό ετοιμαστείτε να… ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας.
Overdrive
Σκηνοθεσία: Αντόνιο Νεγκρέ
Παίζουν οι: Σκοτ Ίστγουντ, Φρέντι Θορπ, Σάιμον Αμπκαριάν, Κλέμενς Σικ, Άνα Ντε Άρμας, Γκάια Βάις

Περιπέτεια γαλλικής και αμερικάνικης συμπαραγωγής – Η ιστορία επικεντρώνεται σε δυο αδέρφια, κλέφτες αυτοκινήτων, που ταξιδεύουν στα νότια της Γαλλίας για νέες ευκαιρίες, και καταλήγουν στο στόχαστρο ενός ντόπιου μαφιόζου. Ο Άντριου και ο Γκάρετ Φόστερ (Σκοτ Ίστγουντ και Φρέντι Θορπ) είναι κλέφτες που εξειδικεύονται στις κλοπές των πιο ακριβών και πολυτελών αυτοκινήτων. Προσλαμβάνονται για να κλέψουν μια εντυπωσιακή Bugatti του 1937, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, στη Νότια Γαλλία. Η ληστεία όμως δεν θα έχει καλό τέλος, όταν ο ιδιοκτήτης της Bugatti, και τοπικός μαφιόζος, ο Τζάκομο Μοριέ (Σάιμον Αμπκαριάν) τους πιάνει επ’ αυτοφώρω. Σε αντάλλαγμα της ζωής τους, τα δυο αδέρφια θα πρέπει να κλέψουν ένα αυτοκίνητο από την συλλογή του Μαξ Κλεμπ (Κλέμενς Σικ), μεγάλου αντίπαλου του Μοριέ. Το αυτοκίνητο αυτό αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της συλλογής του Μοριέ, μια Ferrari του 1962. Η ταινία είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 12 ετών.
 
Αόρατος Επισκέπτης
(Contratiempo)
Σκηνοθεσία: Όριο Πάουλο
Παίζουν οι: Χοσέ Κορονάδο, Μάριο Κάσας, Μπάρμπαρα Λένι, Άνα Βάγενερ

Περιπέτεια μυστηρίου ισπανικής παραγωγής – Στην ταινία ένας νεαρός επιχειρηματίας, ο Αντριάν Ντόρια (Κάσας) ξυπνάει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, κλειδωμένο από μέσα, με το νεκρό σώμα της ερωμένης του (Λένι) στο πλευρό του. Δηλώνοντας αθώος για το φόνο, προσλαμβάνει μια αναγνωρισμένη δικηγόρο (Βάγενερ), με την οποία προετοιμάζουν την υπεράσπιση του. Τα πράγματα όμως θα ανατραπούν, όταν η εμφάνιση ενός απρόσμενου μάρτυρα για την εισαγγελία (Κορονάδο) θα τους αναγκάσει να αλλάξουν τη στρατηγική της υπεράσπισης, σε μια φρενήρη μάχη με το χρόνο.
 
Η Γυναίκα του Ζωολογικού Κήπου
(The Zookeeper’s Wife)
Σκηνοθεσία: Νίκι Κάρο
Παίζουν οι: Τζέσικα Τσάστεϊν, Γιόχαν Έλντεμπεργκ, Ντάνιελ Μπρουλ

Δραματική ιστορική ταινία αμερικάνικης παραγωγής – Η ταινία αποτελεί διασκευή από τη Νίκι Κάρο του ομώνυμου μπεστ-σέλερ της Ντάιαν Άκερμαν. Ο Γιάν και η Αντονίνα Ζαμπίνσκι διευθύνουν το ζωολογικό κήπο της Βαρσοβίας, ο οποίος ερημώνει μετά τη ναζιστική εισβολή στην Πολωνία. Εκείνοι όμως προφασίζονται την εκτροφή χοίρων με σκοπό την προμήθεια κρέατος στα γερμανικά στρατεύματα, τον κρατούν ανοιχτό και κρύβουν εκεί εκατοντάδες Εβραίους.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.