, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι νέες ταινίες στις αίθουσες της Θεσσαλονίκης

Καλοκαίρι είναι και οι παραγωγοί ταινιών το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό! Γι αυτό και οι ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα διακατέχονται από μία άκρως χιουμοριστική διάθεση και υπόσχονται γέλια μέχρι δακρύων.
Δείτε τις ταινίες που θα προβληθούν από αύριο Πέμπτη 29 Ιουνίου:
Πάρτι Γυναικών (Rough Night)

Σκηνοθεσία: Λουσία Ανιέλο
Παίζουν οι: Σκάρλετ Γιόχανσον, Κέιτ Μακίνον, Τζίλιαν Μπελ, Ιλάνα Γκλέιζερ, Ζόι Κράβιτς, Τάι Μπαρέλ
Μία αμερικάνικης παραγωγής προχωρημένη και ακατάλληλη κάτω των 18 ετών κωμωδία, στην οποία πέντε κολλητές φίλες από το πανεπιστήμιο ξανασυναντιούνται δέκα χρόνια μετά για ένα ξέφρενο μπάτσελορ πάρτι στο Μαϊάμι. Ωστόσο, τα πράγματα παίρνουν μια απροσδόκητα σκοτεινή αλλά και ξεκαρδιστική τροπή όταν κατά λάθος σκοτώνουν έναν στρίπερ. Προσπαθώντας να αποφασίσουν τι θα κάνουν, η νύχτα θα τις οδηγήσει σε τρελά μονοπάτια και θα τις φέρει πιο κοντά από ποτέ.
Οδηγός Οικογενειακής Επιβίωσης (C’ est Quois Cette Famille?! )

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλ Ζιλιέν-Λαφεριέρ
Παίζουν οι: Ζιλί Γκαγιέ, Τιερί Νεβίκ, Ζιλί Ντεπαρντιέ, Λουσιέν Ζαν-Μπατίστ, Κλοντιά Ταγκμπό, Φιλίπ Κατερίν, Σαντάλ Λαντεσού
Όταν τα παιδιά επαναστατούν, τίποτα δεν τους σταματά! Μία θεότρελη οικογένεια που… γεμίζει λεωφορείο, στην ξεκαρδιστική κωμωδία του Γκαμπριέλ Ζιλιέν-Λαφεριέρ. Ο 13χρονος Μπαστιέν βρίσκεται στο κέντρο μίας «πολυσυλλεκτικής» οικογένειας με 6 ετεροθαλή αδέλφια, 8 «γονείς» και εξίσου πολλά σπίτια και μετακινήσεις. Η οικογενειακή του ζωή είναι πολύ πιο περίπλοκη από την σχολική. Η υπομονή, όμως, έχει κι ένα όριο. Τα παιδιά αποφασίζουν να επαναστατήσουν και να αντιστρέψουν τους κανόνες. Όλοι μαζί, καταλαμβάνουν ένα ευρύχωρο διαμέρισμα και βάζουν τους γονείς στη θέση τους!
Τα Παράπονα στο Δήμαρχο (L ‘Ora Legale)

Σκηνοθεσία: Σάλβο Φικάρα & Βαλεντίνο Πικόνε
Παίζουν οι: Σάλβο Φικάρα, Βαλεντίνο Πικόνε, Βιντσέντζο Αμάτο, Τόνι Σπεραντέο, Λέο Γκουλότα, Σέρτζιο Φρίσκια, Αντόνιο Κατάνια
Στο μικρό χωριό της Σικελίας, Πιετραμάρε, πλησιάζουν δημοτικές εκλογές. Για πάρα πολλά χρόνια, δήμαρχος ήταν ο διεφθαρμένος Γκαετάνο Πατάνε, ο οποίος είναι έτοιμος να συνεχίσει τη θητεία του. Αυτή τη φορά όμως είναι υποψήφιος κι ο Πιερπάολο Νατόλι, υποδειγματικός πολίτης, γεμάτος ήθος και ιδανικά. Ενάντια στις πιθανότητες ο Πιερπάολο κερδίζει τις εκλογές και μια νέα εποχή νομιμότητας και τάξης αρχίζει στην πόλη. Είναι έτοιμοι όμως οι κάτοικοι της να την υποδεχτούν; Μια ιταλική κωμωδία για όλα όσα συμβαίνουν σε μία πόλη που αρνείται να ακολουθήσει ακόμη και τους πιο στοιχειώδεις κανόνες.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.