, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι τιμές των εισιτηρίων για Θεσσαλονίκη-Φλώρινα


Τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τη σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη-Φλώρινα, η οποία επαναλειτουργεί από την προσεχή Κυριακή, 14 Οκτωβρίου, ύστερα από μια διακοπή περίπου 20 μηνών, ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
 
Στη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αμύνταιο η απλή μετάβαση θα κοστίζει 9 ευρώ και μετ΄ επιστροφής 14, ενώ για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Φλώρινα το εισιτήριο θα κοστίζει 10 ευρώ και μετ΄ επιστροφής 16 ευρώ. Για τους φοιτητές θα γίνεται έκπτωση 25% και για τους μαθητές έκπτωση 50%.
 
Οι επιβάτες που κάνουν σχεδόν καθημερινή χρήση του συγκεκριμένου Μέσου Σταθερής Τροχιάς, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις κάρτες απεριορίστων διαδρομών. Η πρώτη έχει διάρκεια 6 ημερών και κοστίζει 63 ευρώ το κανονικό και 53,60 ευρώ το φοιτητικό για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Αμύνταιο, ενώ για τη Φλώρινα η τιμή είναι 70 και 59,50 ευρώ αντίστοιχα.
 
Η δεύτερη κάρτα έχει διάρκεια 15 ημερών και η τιμή της είναι 129,60 το κανονικό και 91,80 ευρώ το φοιτητικό για Αμύνταιο και 144 το κανονικό και 102 το φοιτητικό για Φλώρινα.
 
Η τρίτη κάρτα έχει διάρκεια ενός μηνός και οι τιμή της είναι 201 το κανονικό και 176 το φοιτητικό για Αμύνταιο και 230 και 195,5 αντίστοιχα για Φλώρινα.
 
Στο μεταξύ, καθιερώνεται για πρώτη φορά ετήσια εκπτωτική κάρτα ειδικής τιμής ποy με κάθε επίδειξή της στα εκδοτήρια εισιτηρίων θα παρέχεται σημαντική έκπτωση στον επιβάτη στην τιμή του κανονικού ή του φοιτητικού εισιτηρίου.
 
Η τιμή αγοράς ετήσιας εκπτωτικής κάρτας θα είναι 60 ευρώ και θα παρέχεται έκπτωση 35% στην τιμή του κανονικού εισιτηρίου. Η εκπτωτική κάρτα για τους φοιτητές θα κοστίζει 45 ευρώ και η έκπτωση που θα γίνεται θα φτάνει το 40%.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.