, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Άδ. Γεωργιάδης καταγγέλλει: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη ο Άδωνης Γεωργιάδης με αφορμή τη ρύπανση του Σαρωνικού μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγιά Ζώνη ΙΙ».

«Το πρόσωπο αυτό είναι κομβικό στη διαχείριση της εταιρείας» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. «Προφανώς όταν έγινε το ατύχημα, όταν κατάλαβαν ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέσα στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Έκαναν τον σταυρό τους να είναι τυχεροί και να μην υπάρξει διαρροή . Η τύχη δεν τους έκανε το χατίρι, η ανικανότητά τους δεν τους άφησε να βάλουν τον φραγμό εκεί που έπρεπε, αλλά έβαλαν έναν μικρό φραγμό για τα μάτια του κόσμου και τους έφυγε η πετρελαιοκηλίδα. Κοινώς, για πολιτικούς λόγους και από ανικανότητα τα έκαναν όλα θάλασσα. Γι’ αυτό, ο κ Μητσοτάκης ζήτησε την παραίτηση του κ. Κουρουμπλή, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του τόσο κολλημένο με την καρέκλα, που γελάει σαν μην συμβαίνει τίποτα», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.
«Έσκασε η βόμβα του κ. Γεωργιάδη αλλά δεν μας σκότωσε» απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας, ενώ επεσήμανε ότι το πρώτο σκάφος του λιμενικού έφτασε στο σημείο ένα τέταρτο μετά το σήμα SOS που εξέπεμψε το πλοίο.
«Δεν έχουμε κανένα λόγο. Εγώ το όνομά μου δεν θα το χρεώσω με τέτοια πράγματα», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.
Επίσης, είπε πως έχει υπόνοιες για το τι προκάλεσε το ναυάγιο τις οποίες έχει διαμηνύσει στον εισαγγελέα και στο πρωθυπουργό, προσθέτοντας πως διεξάγεται έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις για να βρεθούν τα αίτια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.