, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Άρης απέδρασε με Ίλιτς στο 95' από τη Μυτιλήνη(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αρης κατάφερε να πανηγυρίσει το πέμπτο του διπλό στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Ίλιτς και να φύγει με νίκη με 0-1 επί της ΑΕΛ Καλλονής από τη Μυτιλήνη για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Με το τρίποντο που πήρε η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στο -6 στο κυνήγι της ανόδου στη Super League, κάνοντας το 3 στα 3 επί της παρουσίας του Νίκου Κωστένογλου στην άκρη του πάγκου της, καθώς εκμεταλλεύτηκε τους δύο βαθμούς που άφησε η Λαμία στην Ελευσίνα.
Ο Άρης είχε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 1΄ με το τετ α τετ του Ίλιτς που δεν κατάφερε να σκοράρει για να απαντήσει η ΑΕΛ Καλλονής στο 8΄ με το διαγώνιο σουτ του Σισέ. Στο 19΄ ο Καπνίδης πέρασε στη θέση του Μπαργκάν που είχε τραυματιστεί στο 15΄ από τη σύγκρουσή του με τον Διούδη με το τερματοφύλακα του Άρη να απομάκρυνε σε κόρνερ τη μπάλα από το σουτ του Λαμπράκη στο 21΄.
Στο 25΄ ο Άρης έχασε την ευκαιρία με τον Καπνίδη που καθυστέρησε από την πάσα του Τάτου και στο 27΄ Πίτου Γκαρσία και Τάτος συνεργάστηκαν στο κόρνερ με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει τη μπάλα από το σουτ του δεύτερου. Στο 35΄ το σουτ του Ντούνη δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο και στο 41΄ ο Λαμπράκης δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Διούδη. Κι όσο για τη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 45΄ με το σουτ του Τζανακάκη με το αριστερό του αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο αφού στο 58΄ ο Τάτος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την πάσα του Καπνίδη στο 59΄ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη δεν ανησύχησε τον Διούδη. Στο 60΄ ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Λίταινα και στο 66΄ η μπάλα από την κεφαλιά του Καπνίδη μετά τη σέντρα του Τζανακάκη πέρασε άουτ. Οι Τάτος και Ίλιτς στο 79΄ δεν μπόρεσαν από τη μικρή περιοχή της ΑΕΛ Καλλονής να απειλήσουν αλλά στο 90΄+5΄ ο Ίλιτς έλυσε τον γόρδιο δεσμό δίνοντας τη νίκη στους “κίτρινους” με 0-1 επί της ΑΕΛ Καλλονής.
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής, Λίταινας, Σβόγιτς, Λαμπράκης (78΄ Αποστόλου), Σισέ (22΄λ.τρ. Αγρικάμης), Σοφιάνης (88΄ Τζελίδης).
ΑΡΗΣ (Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Ρόβας (70΄ Παυλίδης), Τάτος, Πίτου, Ντούνης (65΄ Ανάκογλου), Μπαργκάν (19΄ λ.τρ. Καπνίδης), Ίλιτς.
Δείτε το γκολ του Ίλιτς που χάρισε τη νίκη στον Άρη

sport24.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.