, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Άρης επέστρεψε με τριάρα στις νίκες

Ο Αρης στο ξεκίνημα του Β΄ γύρου της Stoiximan.gr Football League επικράτησε με 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής. Ένα παιχνίδι που ήταν το πρώτο μετά την αποχώρηση του Νίκου Αναστόπουλου από τη τεχνική του ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης και ενώ ακόμη δεν έχει επέλθει συμφωνία με το διάδοχό του και το Νίκο Κωστένογλου να έχει πλέον το προβάδισμα αντί του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Άρη που μόλις στο 37″ άνοιξε το σκορ με το δυνατό σουτ του Ντούνη μέσα από τη μικρή περιοχή για το 1-0. Στο 10΄ η μπάλα από το σουτ του Ίλιτς πέρασε ψηλά άουτ ενώ στο 18΄ ο Πρίφτη τη μπλόκαρε από το αδύναμο σουτ του Ίλιτς.
Στο 25΄ ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία με τη μπάλα από το σουτ του αμαρκάριστου Μπούρμπου να περνάει ψηλά άουτ αλλά στο 33΄ ο Παυλίδης με σουτ του με το αριστερό εκτός μεγάλης περιοχής του Πρίφτη έκανε το 2-0. Στο 34΄ ο Κρητικός από ατομική του ενέργεια και σουτ του είδε τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι του Διούδη ενώ στο 43΄ η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε μεγάληη ευκαιρία μετά το πλασέ του Σάμουελ τη μπάλα να περνάει τον Διούδη αλλά να απομακρύνει με τάκλιν του ο Σόουζα.
Στο 44΄ υπήρξε αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη με τον Ταυλαρίδη να παραχωρεί τη θέση του στον Ραούλ Μπράβο. Σύμφωνα δε με τις πρώτες εκτιμήσεις ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Άρη υπέστη θλάση.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47  με χτύπημα φάουλ του Πίτου Γκαρσία με το αριστερό του η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πρίφτη. Στο 55΄ τρίτωσε το καλό για τον Άρη που έκανε το 3-0 και πάλι με τον Παυλίδη και συρτό σουτ του με  το αριστερό.
Στο 66΄ μετά την εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία ο Σόουζα δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και ο Πρίφτη μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 68΄ δε υπήρξε δεύτερο δοκάρι για τον Άρη τη φορά αυτή στο δεξί κάθετο της εστίας της Αναγέννησης Καρδίτσας μετά το γύρισμα του Ίλιτς, σε μία φάση που ήταν και η τελευταία μπροστά στις δύο εστίες.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά τη νίκη της και την επιστροφή της σε αυτές στην επιστροφή της στην έδρα της στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μετά από έναν μήνα παρέμεινε στο -8 από τους δύο πρωτοπόρους. Τους Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία που έχουνε 46 βαθμούς. Ο Άρης είχε να παίξει στην έδρα του από τις 28 Ιανουαρίου όταν και είχε σημειώσει τη τελευταία του νίκη με το 1-0 επί του ΟΦΗ για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.
ΑΡΗΣ (Μελισσάς-Σκέντζος): Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Σόουζα, Ταυλαρίδης (44΄λ.τρ. Ραούλ Μπράβο), Πίτου Γκαρσία, Ντούνης, Παυλίδης (82΄ Μακουτά), Καπνίδης, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς (58΄Ρόβας).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Μάγγος): Πρίφτη, Ζδράβος, Μπλέντι (68΄ Υφαντής), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Σάμουελ, Τσιλούλης, Τζέκος (56΄ Ντιατά), Μπιντέλης, Κρητικός (51΄ Καραγιάννης).sport24.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.