, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ο Γιώργος Κούδας… ξαναπαίζει μπάλα!

Με τη συμμετοχή του Γιώργου Κούδα, που θα φορέσει ύστερα από πολλά χρόνια και πάλι τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με το 10 το καλό στην πλάτη, δίνεται την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 5μ.μ. στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος το εναρκτήριο λάκτισμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα με καλό σκοπό. Ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και θα τιμηθεί στον αγώνα με τον οποίο το Γ΄ Σώμα Στρατούκαι ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη εγκαινιάζουν μια πολυεπίπεδη συνεργασία.
Η συνεργασία επισημοποιήθηκε με την υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας που έβαλαν ο διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Δημήτρης Μπίκος και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και περιλαμβάνει πλήθος ποιοτικών εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων. Με το ποδόσφαιρο να είναι η πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών και τον Γιώργο Κούδα να δίνει το παρών σε έναν αγώνα που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς το χρηματικό ποσό θα διατεθεί και από τους δύο φορείς για τις ανάγκες των συσσιτίων της εκκλησίας.
Το εναρκτήριο λάκτισμα είναι για τις 5 το απόγευμα της Τρίτης, 7 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Πανοράματος, ενώ δίπλα στον μεγάλο Μακεδόνα παίκτη θα αγωνισθούν με τις δύο ομάδες στελέχη και έφεδροι του Γ’ Σώματος Στρατού και αιρετοί και υπάλληλοι του δήμου. Μαζί θα δέσουν τα κορδόνια τους και θα «κλωτσήσουν» μπάλα τόσο ο στρατηγός όσο και ο δήμαρχος, σε έναν αγώνα που προβλέπεται συναρπαστικός, ενώ στην έναρξη της εκδήλωσης το Γ΄ΣΣ και ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη θα τιμήσουν τον Γιώργο Κούδα για την ανεκτίμητη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.