, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Κούγιας, η εγκυμοσύνη και η πολιτικός

KougiasAlexisΑποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έκανε ο Αλέξης Κούγιας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «News». Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για την πασίγνωστη πολιτικό που… άφησε έγκυο, τον χωρισμό του με τη γυναίκα του και τον μεγάλο έρωτα της ζωής του.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας «κάποτε ήμουν με μια πασίγνωστη σήμερα πολιτικό. Εκείνη έμεινε έγκυος και ήθελε να παντρευτούμε. Εγώ δεν ήθελα και χωρίσαμε…».

 Ωστόσο, ο μεγάλος έρωτας της ζωής του ήταν άλλος: Η κόρη του του Γιώργου Οικονομίδη, Μαριαλένα.

«Τότε που είχα το ατύχημα και ήρθα αντιμέτωπος με το θάνατο, είχα έναν μεγάλο έρωτα με την κόρη του Γιώργου Οικονομίδη, την Μαριαλένα, μια καλλονή της εποχής. Ήταν απίστευτα ερωτευμένη μαζί μου και ήμουν απίστευτα ερωτευμένος μαζί της. Είχαμε μαλώσει, λοιπόν, γιατί εγώ φλέρταρα και εκείνη ήταν πολύ τίμιο κορίτσι. Καταλαβαίνεις η ζωή μου ήταν σαν παραμύθι, ήμουν φοιτητής, στο ποδόσφαιρο ήμουν πολύ καλός, είχα ένα από τα ωραιότερα κορίτσια της εποχής Αθήνας και αγαπιόμασταν από μικρά. Παρά τα όσα της είχα κάνει, αυτή η κοπέλα μου συμπαραστάθηκε στο νοσοκομείο και ήταν μαζί μου», θυμάται.

 Όσον αφορά στην πρώην σύζυγό του Εύη Βατίδου και το αν έχει σκεφτεί να παντρευτεί ξανά, ο Αλέξης Κούγιας επεσήμανε: «Σκέφτομαι να πεθάνω μέσα στα δικαστήρια όρθιος, έχοντας όλον αυτόν τον κόσμο να με περιβάλλει. Δυστυχώς και αυτός ήταν ένας λόγος που χώρισα με τη γυναίκα μου και δεν το ήξεραν πολλοί. Ήθελα μια γυναίκα να τρέχει πίσω μου. Εγώ τρέχω με ιλιγγιώδη ταχύτητα, η πρώην γυναίκα μου ήταν συντηρητική κατά βάθος. Δεν είχε κάνει ούτε μια γυμνή φωτογράφιση και μου είπε : “Σε παντρεύομαι για να φτιάξω ένα σπίτι , για να κάνουμε παιδιά”. Ζήσαμε 7 χρόνια μαζί, με μια διαφορά. Έπρεπε να τρέχω στα δικαστήρια όλης της Ελλάδας και δεν ήρθε ούτε σε ένα μαζί μου. Είχα την απαίτηση να είναι δίπλα μου. (…) Η μόνη γυναίκα που σκέφτηκα να ξαναπαντρευτώ ήταν μια πανέμορφη Σέρβα, αλλά δεν μπορούσα να αγνοήσω τα παιδιά μου. Όταν είμαι μαζί τους δεν τους έχω εμφανίσει πότε κάποια γυναίκα».

 

protothema

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.