, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο Μίλτος Πασχαλίδης για τρία Σαββατιάτικα live στο Μύλος Club (Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία), στις 4, 11, 18 Φλεβάρη. Ο Μίλτος Πασχαλίδης αναλαμβάνει να μας διηγηθεί την 20ετη του περιπέτεια στο τραγούδι μέσα από τους σημαντικότερους σταθμούς της, αλλά και με μουσικά ακούσματα από τον καινούργιο του δίσκο με τίτλο «Περσείδες». Ο γνωστός τραγουδιστής μένει αναλλοίωτος στο χρόνο συνδυάζοντας με άνεση το σύγχρονο τραγούδι με την παράδοση, έχοντας και ο ίδιος μακρά θητεία στην Κρητική μουσική.
Ώρα προσέλευσης είναι στις 21:30 και ώρα έναρξης 22:30. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 12 ευρώ (10 ευρώ στην προπώληση) και 10 ευρώ για φοιτητές και ανέργους. Να σημειωθεί ότι Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου. Σημεία Προπώλησης: Έντεχνον, Σάρωθρον, Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου), Καφέ Διώροφον (Καλαμαριά). Σε περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε θέση καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 2310 510081

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.