, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Μανώλης Καψής ζητά συγνώμη

Συγνώμη από την Χαρούλα Αλεξίου και την Δήμητρα Γαλάνη ζητά με άρθρο του ο δημοσιογράφος  Μανώλης Καψής, που ξεσήκωσε θύελλα αρνητικών σχολίων όταν σχολίασε τις φορολογικές δηλώσεις των καλλιτεχνών χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως «τσόλι» και «σιχαμένη»!
Με άρθρο του στο aixmi.gr, υπό τον τίτλο «Μια απαραίτητη εξήγηση», ο δημοσιογράφος επιχειρεί να δώσει εξηγήσεις για τα απανωτά tweets με τα οποία καταφέρθηκε εναντίων των δημοφιλών καλλιτεχνών.
«Υπερασπίζομαι με πάθος τις απόψεις μου, και ορισμένες φορές- μεσ’ στα νεύρα μου- ναι, έχω παρεκτραπεί. Το ομολογώ και κάνω την αυτοκριτική μου. Θα ήθελα, μάλιστα- αν μου δινόταν η ευκαιρία- να ζητήσω και συγνώμη από ορισμένους ανθρώπους -όπως η Χαρούλα Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη- για τους οποίους ξεπέρασα το όριο», γράφει ο δημοσιογράφος στο aixmi.gr.Τονίζοντας ότι θεωρεί έγκλημα την φοροδιαφυγή απ’ όπου κι αν προέρχεται, ο Μανώλης Καψής προσθέτει πως η περίπτωση των εταιρειών που έχουν οι καλλιτέχνες είναι σκαστή περίπτωση φοροδιαφυγής.

Μεταξύ άλλων στο κείμενο αναφέρει: «επίσης είναι πολύ ενοχλητικό- αυτή τη φορά προσέχω τις εκφράσεις μου- άνθρωποι που αποκαλύπτεται να κρύβουν τα εισοδήματα τους- και επιμένω ότι είναι αυτή ακριβώς η στάση παρά πολλών Ελλήνων που μας οδήγησε στην χρεοκοπία- να κουνάνε το χέρι στους υπολοίπους και να δίνουν μαθήματα. Και όταν, μάλιστα, αυτοί οι άνθρωποι επικαλούνται την Αριστερά, τότε είναι δυο φορές υποκριτές. Υποκριτές, όμως. Υποκριτές και φοροφυγάδες, όχι κάτι άλλο…».

Μένει τώρα να δούμε αν αυτή η κόντρα λήξει εδώ ή αν θα συνεχιστεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.