, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Μικρός Πρίγκιπας προσγειώνεται στη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό

Τι συμβαίνει όταν μικροί μαθητές ονειρεύονται τον Μικρό Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ να κατεβαίνει από το αστέρι του και να ανεβαίνει στη θεατρική σκηνή με τους ίδιους ενσαρκωτές του έργου;
Το αποτέλεσμα είναι μαγικό.Οι μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καλαμαριάς ξεκίνησαν πέρυσι να ζωντανεύουν την πολύ όμορφη ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας που συγκινεί μικρούς και μεγάλους και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση.
Ολοι αξίζει να δούμε την μοναδική προσπάθεια τους.Οι μαθητες κατάφεραν να σχολιάσουν και να περιγράψουν καταστάσεις και συναισθήματα φτιάχνοντας έτσι μια ενιαία δομή που περιέχει λόγο, ρυθμό, κίνηση και μουσική.Μια παράσταση με πολλή ψυχή και αγάπη.
Οι μικροί μαθητές θα ανέβουν στην σκηνή του Θεάτρου Αλέξανδρος στις 15 Ιουνίου στις 20.00 το βράδυ για φιλανθρωπικό σκοπό.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και η εισφορά για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες θα είναι προαιρετική.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες είναι ο πρώτος σύλλογος που αφορά αποκλειστικά τα παιδιά με Ρευματικά νοσήματα και έχει έτος ίδρυσης το1989. Σκοπός του είναι η ενεργός υποστήριξη των νοσούντων παιδιών και των οικογενειών τους, με στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής τους, καθώς και αξίωση από την Πολιτεία της βέλτιστης δυνατής περίθαλψης και θεραπείας για κάθε πάσχον παιδί.
www.sygopaa.gr
e-mail: [email protected],

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.