, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Πανιώνιος νίκησε τον ΠΑΟΚ

7bd5cf0bc4977e2b6d41bb36bd473e1fΟ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε και στη Νέα Σμύρνη την κακή περίοδο που διανύει, χάνοντας για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 0-1 από τον Πανιώνιο με το γκολ του Ανσαριφάρντ στο 14΄. Ο «Δικέφαλος» γνώρισε τη δεύτερη ήττα στην εφετινή διοργάνωση, έμεινε στους 11 βαθμούς και ο στόχος του πρωταθλήματος απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο. Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τον ΠΑΣ Γιάννινα στην τρίτη θέση.
Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές και έδωσαν συνέχεια στην επιτυχημένη έως τώρα πορεία τους. Στο 14ο λεπτό ο Μασούντ συνεργάστηκε με τον Μπεν, ο οποίος έκανε το γύρισμα στο σωστό χρόνο και ο Ανσαριφάρντ, από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γλύκου.
Ο «Δικέφαλος» έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 25΄ αλλά στάθηκε άτυχος, όταν στη σέντρα του Μάτος από δεξιά ο Περέιρα πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη, ο οποίος τη βρήκε ελάχιστα με τα ακροδάχτυλα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία των γηπεδούχων, όταν ο Ανσαριφάρντ σούταρε μόλις άστοχα στο 48΄, αλλά από εκεί και ύστερα ο ΠΑΟΚ πίεσε αρκετά τους «κυανέρυθρους».
Στο 49΄ ο Γιαννιώτης απέκρουσε το σουτ του Κουλούρη, η μπάλα κατέληξε στον Περέιρα αλλά ο Αργεντινός πέταξε την μπάλα άουτ σε άδεια εστία, στο 64΄ κεφαλιά του Μάτος πέρασε μόλις άουτ και στο 68΄, ύστερα από κεφαλιές των Μάτος και Μαλεζά η μπάλα κατέληξε στον Κουλούρη, το γυριστό σουτ του οποίου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πανιώνιου.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Κύζας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανσαριφάρντ, Μασούρας, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης – Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):
Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής (86΄ Καθάριος), Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (68΄ Αντωνιάδης), Μασούντ, Μπεν, Ανσαριφάρντ (81΄ Ενγκόγκ).
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς (69΄ Λέοβατς), Τζαβέλλας, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης (46΄ Ροντρίγκες), Σάχοφ, Μυστακίδης, Περέιρα, Κουλούρης (81΄ Αθανασιάδης).in.gr

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.