, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε από την Ελλάδα! Ήθελα να δουλέψω -αφιλοκερδώς- αλλά…"

“Στη μόνη Ομοσπονδία που κόψανε… 55% ήταν αυτή της Άρσης Βαρών, με είδαν ως εχθρό λόγω του ότι, μάλλον ήμουν από… άλλο κόμμα”
“Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε ουσιαστικά από την Ελλάδα και οι λόγοι είναι πολιτικοί” τόνισε σε συνέντευξή στο arena 89,4 ο Πύρρος Δήμας και πρόσθεσε “Είμαι σύμβουλος στην Άρση Βαρών των Ηνωμένων Πολιτειών, βλέπω τους καλύτερους αθλητές στην Άρση Βαρών, κάνουμε σεμινάρια μαζί τους, βγάζουμε προγράμματα τεχνικής… Εδώ θα μείνω μέχρι το 2028. Προσπάθησα να το κάνω με την Ομοσπονδία, αφιλοκερδώς, χωρίς να πληρώνομαι, αλλά με το που βγήκε ένα κόμμα στην κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, την επόμενη μέρα κόψανε το… 55% της Ελληνικής Ομοσπονδίας και όχι σε μένα, αλλά στη νέα γενιά των αθλητών. Αυτοί έκαναν κακό στα νέα παιδιά που δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αγώνες. Στην μόνη Ομοσπονδία που κόψανε… 55% ήταν αυτή της Άρσης Βαρών, με είδαν ως εχθρό λόγω του ότι, μάλλον ήμουν από άλλο κόμμα. Ήταν σα να μου έλεγαν μάζεψέ τα και φύγε. Ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε ουσιαστικά από την Ελλάδα και οι λόγοι είναι πολιτικοί. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι και για να μην δημιουργώ πρόβλημα στο άθλημά μου και σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στην άρση βαρών, τα μάζεψα και έφυγα στην Αμερική. Γι αυτό το λόγο έφυγα, αλλά δεν ξεχνώ όσα πέρασα”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.