, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Τζιτζικώστας για Γουσίδη


Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, για τον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο της ΕΣΗΕΜΘ Δημήτρη Γουσίδη.
 
«Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένας άξιος και ικανός Θεσσαλονικιός που σε όλη τη ζωή του τίμησε το λειτούργημα της δημοσιογραφίας και υπηρέτησε με αγάπη και αφοσίωση τη Θεσσαλονίκη.
 
Ο Δημήτρης Γουσίδης ασχολήθηκε με πάθος για την προβολή των εκθεμάτων της Βεργίνας και βοήθησε σημαντικά να προβληθεί η ιστορική αλήθεια για το Μακεδονικό σε όλο τον κόσμο. Με συνέπεια και πολύ μεράκι εργάστηκε ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ για την αναβάθμιση και τη θεσμική θωράκιση των δημοσιογράφων και σε κάθε του βήμα είχε πάντα το ενδιαφέρον να προβάλλει και να αναδείξει την πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη.
 
Ο δημοσιογραφικός κόσμος έχασε ένα άξιο μέλος του και η Θεσσαλονίκη έναν εκλεκτό πολίτη της. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.