, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια» είχε δείρει… τον πρωθυπουργό του Καναδά (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ εμφανίστηκε ο Μάθιου Πέρι, γνωστός ως Τσάντλερ από την πολυαγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», ο οποίος θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια και μεταξύ άλλων το… ξύλο που είχε δώσει στον τωρινό πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.
Όπως δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός «Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που τον χτυπήσαμε. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε… δεν υπερηφανεύομαι για αυτό. Ήμουν ένα χαζό παιδί». Μάλιστα, όπως είπε στην ίδια εκπομπή, χτύπησε τον κατά δύο χρόνια μικρότερό του Τζάστιν Τριντό μαζί με έναν άλλο συμμαθητή του από «καθαρή ζήλεια» καθώς ήταν καλύτερος στον αθλητισμό.
Ο 45χρονος πρωθυπουργός του Καναδά απάντησε στις δηλώσεις του «Τσάντλερ», μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, προσκαλώντας τον σε… ρεβάνς. «Το σκέφτηκα αρκετά και ξέρετε, ποιος δεν θα ήθελε να δώσει μπουνιά στον Τσάντλερ; Τι θα έλεγες για μία ρεβάνς Μάθιου Πέρι;»


Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.