, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Ο Τσίπρας αποφάσισε να διαλύσει την Ελλάδα" λέει η κυβέρνηση

Ως απειλή για κάθε ενδιαφερόμενο ξένο επενδυτή, ώστε …να μην ενισχυθεί με ξένα κεφάλαια η προσπάθεια ανάκαμψης της Ελλάδας, εκλαμβάνει η κυβέρνηση τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στη γερμανική εφημερίδα “Die Zeit”.
Στη συνέντευξη αυτή, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε μεταξύ άλλων, πως “κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα δαπανήσει τα χρήματά του στην Ελλάδα, όταν ξέρει πως τελειώνει ο χρόνος ζωής αυτής της κυβέρνησης”.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολίασε ευθέως: “Ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του είναι αποφασισμένοι να διαλύσουν την Ελλάδα! Μέχρι τώρα μόνον εχθροί της πατρίδας μας έλεγαν τέτοια πράγματα. Και να φανταστείτε ότι αυτά τα λέει σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!”
Το γεγονός το κατήγγειλε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι κατ` ουσίαν ο κ. Τσίπρας απειλεί τους ξένους επενδυτές, πως αν ο ίδιος βρεθεί στην εξουσία θα ακυρώσει τις συμφωνίες.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.