, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ο καιρός τις… επόμενες ώρες

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ…
Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα στη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο, ενώ προς το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο.
Η θερμοκρασία στη βόρεια ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από 10 έως 25, στην κεντρική και νότια από 12 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 26, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 27, και στην Κρήτη από 17 έως 27.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν κυρίως στα δυτικά, όπου το βράδυ δεν θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς / meteo.gr / φωτο Σάββας Αυγητίδης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.