, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο καιρός τις… επόμενες ώρες

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα βόρεια μέτριοι 5 μποφόρ…
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα περιμένουμε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 14 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 19 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως τους 25 βαθμούς), 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 26 βαθμούς Κελσίου στα Δωδεκάνησα.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με νεφώσεις, παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς / meteo.gr / φωτο Σάββας Αυγητίδης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.