, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΠΑΟΚ: Ετοιμος να επιστρέψει ο Κάμπος

paok-ajax-toumpaΜε τις πολλές απουσίες των διεθνών συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ, με το ευχάριστο νέο της ημέρας να προέρχεται από τον Τζάλμα Κάμπος ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης, δουλεύοντας παράλληλα σε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην περιοχή των προσαγωγών.
O προπονητής Βλάνταν Ίβιτς δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στη Θεσσαλονίκη με την προσθήκη των νεαρών Δοδοντσάκη, Μούτσα και Τζοβάρα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο με εναλλαγές παιχνιδιού και στη συνεχή κίνηση.
Παράλληλα μεγάλη έμφαση δόθηκε στην επιθετική ανάπτυξη, με τους παίκτες να δουλεύουν σε τρεις ζώνες με γρήγορο τελείωμα.
Ο Ίβιτς προσπαθεί να δουλέψει τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ, βάζοντας τον φορ στο παιχνίδι και προσπαθώντας να βελτιώσει την ομάδα στην αποτελεσματικότητα των επιθετικών προσπαθειών. Αύριο οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.