, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΠΑΟΚ: Παρουσία χιλιάδων φιλάθλων η προπόνηση στην Τούμπα

φωτο PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Παρουσία  μεγάλου αριθμού οπαδών του, προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι προς τον Ολυμπιακό στο φαληρικό γήπεδο.
Η πρόσκληση που απηύθυνε στους φίλους και οπαδούς της ομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης έγινε δεκτή με θέρμη από χιλιάδες οπαδούς της ομάδας οι οποίοι κατέκλυσαν το κεντρικό τμήμα των κερκίδων.
Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πέταξαν ως δώρο μπάλες στους φιλάθλους στις κερκίδες ενώ ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ιστορικού Συλλόγου Ιβάν Σαββίδης εισερχόμενος στον αγωνιστικό χώρο έγινε δεκτός με ενθουσιώδεις επευφημίες από την πλευρά των φιλάθλων και παρακολούθησε την προπόνηση από το κέντρο του γηπέδου. Οι φίλαθλοι εκφώνησαν ενθαρρυντικά συνθήματα προς τους ποδοσφαιριστές για το κυριακάτικο ντέρμπι και επικράτησε ενθουσιασμός σαν να επρόκειτο για την διεξαγωγή κανονικού παιχνιδιού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ από την αρχή της περιόδου και του ελληνικού πρωταθλήματος δεν έχει δώσει παιχνίδι με την παρουσία θεατών καθώς μεταφέρει τιμωρία 7 αγωνιστικών με κλειστές κερκίδες   κι έτσι αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία για τους θεατές, έστω και για μία προπόνηση,   σημαντικού χαρακτήρα όμως πριν από το μεγάλο παιχνίδι προς τον Ολυμπιακό.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της αναφέρει πως ο αριθμός των θεατών που έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Τούμπας ήταν περισσότεροι από 10.000. Πηγή ΑΜΠΕ

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.