, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΠΑΟΚ: Στο Καυτανζόγλειο για τα επόμενα 2+1 χρόνια

Επίσημο αίτημα για την χρήση του Καυτανζογλείου σταδίου για τα επόμενα 2+1 χρόνια κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στην διοίκηση του εθνικού σταδίου της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ανακατασκευή του δικού του γηπέδου στην Τούμπα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε το επίσημο αίτημα για τη χρήση του Εθνικού Σταδίου αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που σημαίνει πως ως το τέλος αυτής η έδρα της Τούμπας θα παραμείνει φυσική έδρα της ομάδας.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει διάθεση να προχωρήσει και στη διαμόρφωση του γηπέδου, καλύπτοντας οικονομικά την υλοποίηση των απαραίτητων βελτιωτικών έργων προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει και ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Μετά την κατάθεση του αιτήματος από τον «Δικέφαλο» πλέον, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε συνεργασία με τη διοίκηση του Καυτανζογλείου, θα είναι αυτή που θα πάρει την οριστική απόφαση.
Στο μεταξύ, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με όλους τους παίκτες του την προετοιμασία για τον αγώνα με την Λαμία, το απόγευμα της Κυριακής στην άδεια Τούμπα. Το ευχάριστο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως έχει πλέον και τους διεθνείς στη διάθεσή του αλλά και τον Τζάλμα Κάμπος που “έβγαλε” κανονικά όλο το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας.
Παράλληλα σήμερα επέστρεψαν στις προπονήσεις του “Δικεφάλου” και οι τελευταίοι “ασπρόμαυροι” διεθνείς, με τους Κουλούρη, Δεληγιαννίδη και Τσίμιροτ να ακολουθούν σήμερα ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.