, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΠΑΣΟΚ: "Ακατάλληλος για διεθνείς επαφές ο Τσίπρας!"

“Πέρα από τη γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ περί περικοπής 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα (!), η ουσία είναι ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να δικαιολογήσει το ΔΝΤ και να κατηγορήσει τη χώρα του. “

Αυτό επισημαίνει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, που καταλογίζει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ φθηνές δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης και προσπάθεια απόδοσης… ταξικού μίσους στις ελληνικές κυβερνήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει τα εξής : “Ο κ. Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με στελέχη του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τελικά φταίνε οι ελληνικές κυβερνήσεις για τις εισοδηματικές περικοπές τις οποίες έκαναν όχι γιατί το αξίωσαν οι θεσμικοί δανειστές της χώρας, αλλά γιατί από ταξικό μίσος ήθελαν να βαθύνουν την ύφεση και την ανεργία και να τροφοδοτήσουν την κοινωνική δυσαρέσκεια!!!

Αν όντως αυτό κατάλαβε ο κ. Τσίπρας, τότε είναι παντελώς ακατάλληλος για σοβαρές διεθνείς επαφές. Αν χρησιμοποιεί διεθνείς επαφές ως πρόσχημα για φτηνές αντιπολιτευτικές δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης, τότε δεν αντιλαμβάνεται τη σημασία που έχει η στήριξη μιας ενιαίας εθνικής γραμμής σε τέτοιου είδους επαφές.”

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.