, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πάει για πρόεδρος στην ΕΠΟ ο Διονύσης Ψωμιάδης


Την πρόθεση του να κατέβει για πρόεδρος στην ΕΠΟ εξέφρασε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, στις εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Οκτώβριο, όποτε και λήγει η υποψηφιότητα του Σοφοκλή Πιλάβιου ο οποίος δε θα ξαναθέσει υποψηφιότητα.
Αναλυτικά η επιστολή του:
 
«Η ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο και η αγάπη μου για αυτό με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να είμαι υποψήφιος πρόεδρος στις προσεχείς εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Είναι αλήθεια ότι το ποδόσφαιρο μας τόσο το ερασιτεχνικό, όσο και το επαγγελματικό βιώνουν πολύ δύσκολες στιγμές αφενός εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και αφετέρου λόγω των κακών χειρισμών των ανθρώπων που ορίζουν τις τύχες τους. Και αν για την οικονομική κρίση οι ευθύνες δεν ανήκουν στο χώρο του ποδοσφαίρου για την ηθική, διοικητική και θεσμική κρίση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο οι ευθύνες έχουν αίτια και επιπτώσεις πολύ συγκεκριμένες.
 
Δική μου επιδίωξη μαζί με τους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια και πιστεύουν ακόμα ότι μπορεί κανείς να έχει στόχους, οράματα και όνειρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η απελευθέρωση του αθλήματος. Θέλουμε την επανάσταση και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να την φέρουμε. Με ορμή και αποφασιστικότητα θα φέρουμε τις αλλαγές που τις έχει ανάγκη για να επιβιώσει. Αν και δεν είμαι νέος στο χώρο μπορώ να φέρω το καινούργιο. Άλλωστε σημασία έχει τι πρεσβεύεις και εκεί κρίνεται ο καθένας για τον ριζοσπαστισμό ή τον συντηρητισμό του.
 
Θέλουμε να κάνουμε την επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μπορούμε να την κάνουμε. Χωρίς εξαρτήσεις, δεσμεύσεις, εξυπηρετήσεις και ‘’προστάτες’’.
 
Με εκτίμηση
 
Διονύσης Ψωμιάδης»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.