, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πάει για τη “βόμβα” με Μπεναγιούν ο ΟΣΦΠ


Τη μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο προσπαθεί να κλείσει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ελληνικά μέσα. Το όνομα που ακούγεται πιο πολύ αυτήν την στιγμή είναι του Γιόσι Μπεναγιούν, ενός ποδοσφαιριστή με πλούσιο ταλέντο και με εμπειρία σε Λίβερπουλ και Τσέλσι.
Για τον διεθνή Ισραηλινό, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει πρόταση δύο εκ. ευρώ ετησίως, για διετές συμβόλαιο, με το πρόβλημα να βρίσκεται στις αντιρρήσεις της οικογένειας του παίκτη για την μετακόμιση στην Ελλάδα. Ο Μπεναγιούν θέλει να μείνει στην Αγγλία, αλλά η καλύτερη πρόταση που έχει είναι από την ΚΠΡ και είναι χαμηλότερη του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι θα περιμένουν τις επόμενες ώρες την απάντηση του 32χρονου άσου, αλλιώς θα αποσυρθούν από αυτή τη μεταγραφική υπόθεση.

 Για τον 22χρονο Γκαέλ Κακουτά υπάρχει επίσης κινητικότητα, με το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση να αφορά επίσης στην προτίμηση του παίκτη να αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα. Για τον Γάλλο εξτρέμ έχει ενδιαφερθεί έντονα η Μαρσέιγ και φέρεται να έχει σαφές προβάδισμα.
Στις συζητήσεις με την Τσέλσι έπεσε στο τραπέζι και το όνομα ενός ακόμη πιο ηχηρού ονόματος, του διεθνούς Γάλλου Φλοράν Μαλουντά, αλλά το κασέ του είναι απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα, παρόλο που ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός να μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Πειραιά.
Στην Ιταλία γράφουν ότι οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται με την περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού της Νάπολι Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος έπαιξε στο πρόσφατο φιλικό και ήταην εξαιρετικός. Ίσως υπάρξει ενδεχόμενο για δανεισμό του πολύ ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρει στον Ολυμπιακό έναν πρωτοκλασάτο παίκτη για την επίθεση μετά την πώληση του Μιραλάς, ενώ τόνισε στους οργανωμένους κατά τη χτεσινή συνάντησή τους ότι θα αποκτηθεί σίγουρα ένας τέτοιος παίκτης.
Άφησε επίσης μεγάλες πιθανότητες για να πάρει ο Ολυμπιακός και αμυντικό χαφ, εφόσον βρεθεί κάτι καλό αυτές τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.