, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πάλι σύσκεψη για το μετρό

Άλλη μια σύσκεψη στα γραφεία της Αττικό Μετρό πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα την πρόοδο των αρχαιολογικών έργων στα εργοτάξια του μετρό Θεσσαλονίκης.
Κατά τη συνάντηση αξιολογήθηκε το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των δυο αρχαιολογικών ανασκαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη στους σταθμούς «Δημοκρατίας» και «Βενιζέλου». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το πέρας των ανασκαφικών εργασιών τοποθετείται στα τέλη του επομένου Δεκεμβρίου και του επομένου  Ιανουαρίου, αντίστοιχα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, η γγ Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η Διευθύντριας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Ευγενία Γερούση, η Διευθύντρια Κλασικών Αρχαιοτήτων Νικολέτα Βαλάκου, ο Διευθυντής του Μετρό Θεσσαλονίκης Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο Σύμβουλος της Αττικό Μετρό καθ. Μιχάλης Τιβέριος
Οι δύο γενικοί γραμματείς των υπουργείων εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τω δύο υπουργείων. Τώρα το πότε θα μπει χρονοδιάγραμμα στην ολοκλήρωση των έργων, μάλλον θα μας μείνει η απορία.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.