, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πάνω από 4.800 πινακίδες αυτοκινήτων κατατέθηκαν στις εφορίες

Μαζική είναι και φέτος η κατάθεση των πινακίδων των ιδιοκτητών αυτοκινήτων στη Λάρισα, καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς, στις αρμόδιες υπηρεσίες της εφορίας, μέχρι σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου έχουν κατατεθεί πάνω από 4.800 πινακίδες.
Πρόκειται για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που αδυνατούν να συντηρήσουν τα οχήματα τους και να ανταποκριθούν στις φορολογικές υποχρεώσεις και έτσι η λύση αυτή είναι αναπόφευκτη.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια της Β’& Γ’ ΔΥΟ Λάρισας Ελένη Τζιώρτζιου τόνισε ότι «πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων περιμένουν την τελευταία μέρα για να καταθέσουν τις πινακίδες, όταν τους δίνεται η δυνατότητα να κρατήσουν το αυτοκίνητο τους για λίγες μέρες μέσα στις γιορτές. Οπότε εκτιμάται πως την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου η κίνηση θα είναι μεγάλη στις Εφορίες».
Να σημειωθεί πως η παράταση που έχει δώσει το υπ. Οικονομικών μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου είναι η τελευταία, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους, ενώ έχει ξεκαθαριστεί πως δεν θα υπάρξει άλλη παράταση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.