, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πήρε Πελεκάνο ο Άρης


Ο Μιχάλης Πελεκάνος πάτησε Θεσσαλονίκη! Αν και με μισή ώρα καθυστέρηση η πτήση του από Αθήνα προσγειώθηκε κανονικά και ο 31χρονος παίκτης εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου “Μακεδονία”! “Τρίτη και φαρμακερή και πιστεύω καλύτερη”, είπε ο παίκτης για τον ερχόμό του στους κίτρινους, που είχαν προσπαθήσει άλλες δύο φορές να τον αποκτήσουν στο παρελθόν!
 
Τον Πελεκάνο υποδέχτηκαν στην Θεσσαλονίκη εκ μέρους της ΚΑΕ, ο Γιάννης Σαμολαδάς και ο Βασίλης Βουρτζούμης, αλλά και φίλαθλοι της ομάδας. “Μου έδειξε ο κόουτς και ο πρόεδρος πόσο πολύ με ήθελαν και μέσα από τις συζητήσεις που είχαμε, με έπεισαν να συμφωνήσω. Σίγουρα, όταν μια ομάδα επιμένει τόσο πολύ και προσπαθεί να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για να σε κάνει να υπογράψεις, δείχνει πόσο πολύ σε θέλει”, είπε αρχικά ο Πελεκάνος στις δηλώσεις του, προσθέτοντας πως επέλεξε τον Άρη γιατί “είναι μια μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και ο καθένας θα ήθελε κάποια στιγμή στην καριέρα του να παίξει για τον Άρη, που έχει φοβερό κόσμο”.
 
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο Άρης προσπάθησε άλλες δύο φορές στο παρελθόν να τον αποκτήσει, αλλά δεν τα είχε καταφέρει, υποστήριξε πως “αυτή είναι η τρίτη και φαρμακερή και καλυτερη!”.
 
Πρόσθεσε πως “ο κόσμος λογικά περιμένει πολλά πράγματα, με τον καιρό θα είμαστε σε θέση να δείξουμε πράγματα. Κατάλαβα ότι γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση και είναι χαρά μου που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια”, ενώ σε ότι αφορά το αγωνιστικό είπε πως “υπάρχουν όντως έμπειρα παιδιά ήδη στην ομάδα και η χημεία θα αποκτηθεί στην πορεία. Ελπίζω ολα να πάνε καλά”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.