, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Περίπτερο Ενημέρωσης στην Αριστοτέλους


Το δεύτερο περίπτερο ενημέρωσης (Info Kiosk) ξεκίνησε τη λειτουργία του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη συμβολή της Πλατείας Αριστοτέλους με την οδό Μητροπόλεως, με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης.
Στο γυάλινο περίπτερο, το οποίο παραχώρησε στο δήμο Θεσσαλονίκης το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες της πόλης έχουν την δυνατότητα να παίρνουν πληροφορίες, μέσω έντυπου τουριστικού υλικού (χάρτες, μουσεία, διαδρομές κ.ά.) και να ενημερώνονται για τις πολιτιστικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στην πόλη.
Επίσης, οι τουρίστες θα μπορούν να προμηθευτούν από το Info Kiosk την εκπτωτική κάρτα «agora bonus», που εξασφάλισε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καθώς και τη λίστα των καταστημάτων που είναι συμβεβλημένα.
Το νέο Info Kiosk – το πρώτο λειτουργεί ήδη στην Καμάρα – στελεχώνεται από εργαζόμενους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μιλούν αγγλικά, γαλλικά και ρώσικα. Το προσωπικό παρέχει χρήσιμες πληροφορίες, με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και του διαδικτύου και παράλληλα συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία, σχετικά με την επισκεψιμότητα των τουριστών.
Το περίπτερο λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, από τις 09.00 έως τις 21.00.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.