, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Περιοδεία του Αντωνούδη στο… Αιγαίο!

Συνεχίζει την… κρουαζιέρα στο Αιγαίο ο πρόεδρος της εταιρίας «Εγνατία οδός Α.Ε.» Απόστολος Αντωνούδης σε μια προσπάθεια να προβάλει το πολυεπίπεδο έργο και δράση της εταιρίας με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα.
Ο κ. Αντωνούδης και υπηρεσιακά στελέχη της εταιρίας συναντήθηκαν σήμερα με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο προκειμένου να επιτύχουν μαζί του κάποια συνεργασία.
Όπως μαθαίνουμε ο Περιφερειάρχης δεν γνώριζε ότι η εταιρία έχει τη δυνατότητα να κάνει μελέτες, να προχωρά σε αναπλάσεις κτιρίων αλλά να δίνει τεχνικές λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν.
Δήλωσε δε ενθουσιασμένος και είπε ότι θα επιδιώξει να βρει τον τρόπο για να συνεργαστεί με την «Εγνατία Οδό» για έργα και μελέτες με κονδύλια που ήδη έχουν εξασφαλιστεί από το ΕΣΠΑ ή άλλους πόρους.
Σημειώνεται ότι είχαν προηγηθεί συναντήσεις του προέδρου της “Εγνατία οδός Α.Ε.” με τους δημάρχους της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.