, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι με τον Φωτιάδη στις εκλογές του ΒΕΘ; (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

Εβδομήντα επιχειρηματίες από τους τομείς της μεταποίησης και της παροχής υπηρεσιών στελεχώνουν το δυναμικό ψηφοδέλτιο της «Ένωσης Βιοτεχνών Νέοι Ορίζοντες» που, με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη (Στάθη) Φωτιάδη, διεκδικεί την πρωτιά στις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές για το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Ανάμεσα στους υποψήφιους βρίσκονται 20 γυναίκες από όλο το φάσμα των επαγγελμάτων που «αγκαλιάζει» το ΒΕΘ, επιχειρηματίες και επαγγελματίες με μακρά επιμελητηριακή και επαγγελματική εμπειρία, αλλά και νέοι οι οποίοι λειτουργούν χωρίς συντεχνιακές και καθεστωτικές αντιλήψεις και είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν «σελίδα» στο ΒΕΘ, βάζοντας στο κέντρο των προτεραιοτήτων τους τον βιοτέχνη και τον ελεύθερο επαγγελματία.
«Με καθαρή πρόταση και έχοντας συγκροτήσει έναν δυναμικό συνδυασμό θα επιδιώξουμε να ξανακάνουμε το Επιμελητήριό μας Αξιόπιστο, Πρωταγωνιστή στις εξελίξεις, ‘’Ασπίδα’’ προστασίας για τα μέλη του», επισήμανε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΒΕΘ και επικεφαλής της «Ένωσης Βιοτεχνών -Νέοι Ορίζοντες», Ιωάννης (Στάθης) Φωτιάδης κάνοντας λόγο για «ψηφοδέλτιο νίκης». Και επανέλαβε το σύνθημα του συνδυασμού που, όπως είπε ο κ. Φωτιάδης, διαπνέει τη φιλοσοφία των ανθρώπων που τον συγκροτούν: «Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Επιμελητηρίου πρέπει να υπηρετούν τους επιχειρηματίες και τα μέλη του και όχι να ‘’χτίζουν’’ καριέρες πάνω σε αυτό. Και εμείς έτσι θα εργαστούμε για το καλό των βιοτεχνών και των ελεύθερων επαγγελματιών του νομού Θεσσαλονίκης».
 
Οι υποψήφιοι
Οι υποψήφιοι με την «Ένωση Βιοτεχνών –Νέοι Ορίζοντες» ανά Τμήμα και με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:
 
Τμήμα Βιοτεχνών
Ακριτίδης Γεώργιος, Ανδρονάκης Δημήτριος, Βαγγελάς Μιχάλης, Βανδώρου Αφροδίτη, Δεμερτζής Γεώργιος, Δημητριάδης Βασίλειος, Ευαγγελόπουλος, Θεόδωρος, Ιωαννίδης Γεώργιος, Καραγιαννίδης Ανδρέας, Καραγκιοζίδης Ανέστης, Καρυπίδης  Γεώργιος, Κατσιούλας Θεοδόσιος, Κλάρας Γεώργιος, Κομνηνός Γεώργιος, Κοτσαρίδης Δημήτριος, Μακρής Βασίλειος, Μαραντέλος Γεώργιος, Μαυρίδης Κωνσταντίνος, Μίχου Μαρία, Μουρατίδης Σάββας, Μουτσιάνας Ιωάννης, Μπακάλη Παρασκευή, Μωυσίδης Θεόδωρος, Νικολαϊδης Μιχαήλ, Παντής Αντώνιος, Παπαδόπουλος Θεόδωρος, Παρασκευάς Χρυσόστομος, Πουρσαϊτίδου Μαρία, Πρίπορας Χαράλαμπος, Σούρλας Παναγιώτης, Στεφανίδης Κωνσταντίνος, Συμεωνίδου Ελένη, Τζανή Φωτεινή, Τζήκα Παναγιώτα, Τοκμακίδου Ευγνωσία, Τοκμακίδου Ευτέρπη, Τριανταφυλλίδου Ανδρονίκη, Τσανακτσίδης Θεόδωρος, Τσατσιάδης Γεώργιος, Τσιάχτας Στυλιανός, Φιλιππίδης Χρήστος, Χαϊδευτός Κλεάνθης, Χαριτίδης Βασίλειος, Χατζηαγόρου Φραγκούλα, Χλέπατας Άγγελος.
 
Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών
Αραβίδης Βασίλειος, Αραβίδης Παύλος, Αραμπατζής Ιωάννης, Αραμπατζής Χρήστος, Ασηκαντώνης Πέτρος, Ατματζίδου Πελαγία, Βλούχου Βικτωρία, Δόξα Σοφία,  Εγγλέζος Θεοδόσιος, Ζαμπούρη Ουρανία, Θαλασσούδης Ευστράτιος, Καλαματουσάκη Ιωάννα, Καμπαρμάκης Κωνσταντίνος, Κατσέας Ιωάννης, Λαμπριανίδης Θωμάς, Μαγοπούλου Άννα, Μπογιατζόγλου Αλέξανδρος, Παχίδου Ευαγγελία, Πετροπουλίδου Σοφία, Σταματιάδης Βασίλειος, Σταυρίδης Αναστάσιος, Τερζόγλου Νικόλαος, Τσαταλμπασίδης Κυριάκος, Τσιτσικλής Βασίλειος, Χαριζάνης Παναγιώτης.
 
Να σημειωθεί ότι οι εκλογές για το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θα διεξαχθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017, στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ, όπου θα υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.