, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιο κομμάτι της Εθνικής κλείνει για τη… διεξαγωγή αγώνα ράλλυ!

kleistos-dromos-troxaia-astunomia

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας την 05 & 06-11-2016, λόγω τέλεσης αγώνα αυτοκινήτου με την επωνυμία «1η Ανάβαση Ελασσόνας» στην Ε.Ο. Λάρισας –Κοζάνης

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, αποβλέποντας στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα αυτοκινήτου, την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίζει
α. Τη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Κατερίνης –Ελασσόνας για την 05-11-2016 και κατά τις ώρες από 10:30 έως 16:00 και την 06-11-2016 και κατά τις ώρες από 10:30 έως και 15:00.
β. Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:
Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Ελασσόνα: Όλα τα Ι.Φ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία με προορισμό την πόλη της Ελασσόνας θα κινούνται στην Π.Α.Θ.Ε. και μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Γυρτώνης και της Δημοτικής οδού Τυρνάβου–Αμπελώνας–Γυρτώνης, θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο. Λάρισας–Κοζάνης και θα κατευθύνονται στην Ελασσόνα.
Οι διοργανωτές, υποχρεούνται καθ’ όλη τη διάρκεια τέλεσης του εν λόγω αγώνα να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης εν λόγω αγώνα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.