, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πολιτικός αρχηγός: "Είναι ψώνια οι υπουργοί και… χαμηλής στάθμης"

Την παραίτηση του πρωθυπουργού, τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης τεχνοκρατών κοινής αποδοχής και όχι εκλογές ζήτησε, μέσω του Αlpha 989, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εξαπολύοντας πυρά και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Ζητώ την παραίτηση Τσίπρα για να γίνει μια κυβέρνηση σοβαρή και βλέπω ότι και ο Μητσοτάκης το ζητάει. Όχι εκλογές γιατί εκλογές σημαίνει να έρθει ο Μητσοτάκης και θα είναι μια κυβέρνηση με τα ίδια ελαττώματα, με 152 έδρες, με την κα Γεννηματά. Σκοπός είναι να διώξουμε τον Τσίπρα για να φέρουμε μια σοβαρή κυβέρνηση. Πρέπει να φέρουμε μια κυβέρνηση τεχνοκρατών. Όπως ο Παπαδήμος. Ο Αλογοσκούφης μέσα στη ΝΔ πχ αποδείχτηκε άχρηστος αλλά ο ίδιος σαν άνθρωπος έχει αξία, ακόμα και ο Χαρδούβελης αν δεν ήταν στη κυβέρνηση Σαμαρά. Ακόμα και ο Τσακαλώτος.
Πρέπει η κυβέρνηση τεχνοκρατών να μην βάλει υποψηφιότητα αλλά να κάτσει 2-3 χρόνια και να αποδώσουν. Η πτώχευση ήρθε από τους πολιτικούς. Πρέπει να βοηθήσουν τη χώρα. Δεν χρειάζονται υπουργοί, 7-8 μόνο. Στον ΣΥΡΙΖΑ οι υπουργοί κάνουνε τίποτα; Είναι ψώνια οι υπουργοί, κοιτούν να επανεκλεγούν και είναι και χαμηλής στάθμης», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.