, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Που διατηρεί ποσοστό 100% το ΠΑΣΟΚ;

PASOK-LOGOΑκόμα και στο 3% να φτάσει το ΠΑΣΟΚ  -σε δημοσκοπήσεις ή σε εκλογές- υπάρχει μια κοινωνική ομάδα, στην οποία διατηρεί ποσοστά… τσαουσέσκου φτάνοντας το 100%!

Αναφέρομαι στη συμπαθή ομάδα των διευθυντών …των ΔΟΥ!

Όλοι οι διευθυντές εφοριών είναι ΠΑΣΟΚ… αυστηρώς! Και όποιοι δεν ήταν, έγιναν επί υπουργίας οικονομικών Βενιζέλου. Δεν το λέω εγώ. Το λένε στελέχη του Συλλόγου Εφοριακών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής και μάλιστα on air, σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Αναφέρονται στη Θεσσαλονίκη βέβαια. Όπου δεν έγινε καμία απόπειρα μετακίνησης, όπως έγινε στην Αθήνα και αλλού. Και που έγινε δηλαδή… τι έγινε; Φώναξαν οι εταίροι της κυβέρνησης και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Δηλαδή το ΠΑΣΟΚ που …σάρωσε ως κυβέρνηση το Δημόσιο με τα «δικά του παιδιά», τώρα το παίζει… προστάτης της αξιοκρατίας ενάντια σε δήθεν προσπάθειες εξυπηρέτησης “γαλάζιων” ημετέρων;

Να τρελαθώ τώρα; Ή να το αφήσω για το νέο έτος;

Τους λόγους μετακίνησης, τους εξετάζει κανείς; Το γεγονός ότι οι υπό μετακίνηση διευθυντές …ήταν αναποτελεσματικοί, το εξετάζει κανείς; Μπα ε;

Ο Σκαντζόχοιρος

#Tags: ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.