, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Που θα… συννεφιάσει σήμερα ο ουρανός

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σύμφωνα με την ΕΜΥ, με λίγη συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Πιο αναλυτικά ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα έχει ως εξής:

  • ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ 

Καλός καιρός με συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα με λίγες βροχές στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς.

  • ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καλός καιρός με λίγη συννεφιά στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

  • ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγη συννεφιά στα βόρεια που είναι κατά τόπους αυξημένη το απόγευμα. Οι άνεμοι κι εδώ βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς.

  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ 

Μόνο στην Κρήτη αναμένονται λίγες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 24 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς.

  • ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 

Καλός καιρός με πρωταγωνιστές τους βοριάδες που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς.

  • ΑΤΤΙΚΗ 

Καλός καιρός με ανέμους βόρειους έως 6 μποφόρ στα ανατολικά και θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Λίγη συννεφιά από το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 -34 βαθμούς.

 

#Tags: Καιρός

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.